Poraz akademije Mrav na turniru JPKL u Šibeniku

Podijeli

Uprvoj utakmici četvrtog turnira Jedinstvene pretkadetske lige u Šibeniku, KK  Zadar je u produžetku pobjedio momčad predkadeta Košarkaške akademije Mrav  74:75.

Nakon utakmice, trener predkadeta naše utakmice Tomislav Milković dao je kratki osvrt na utakmicu:

“Prije svega čestitke Zadru i treneru na odličnoj igri na dobro posloženoj ekipi. Zadar je ono što smo očekivali, jako interesantna ekipa igraju dobru košarku i sa razlogom su prvi na tablici bez poraza. Mi smo na ovu utakmicu došli maksimalno pripremljeni koliko smo mogli, da li smo sve na terenu, ušli u produžetak imali priliku mi imali priliku oni i evo na kraju pokazalo se da je Zadar bila ekipa sretnije ruke”.

Povezane novosti

Kreće tradicionalni kamp košarkaške akademije Mrav

Kako je došao kraj školske godine, tako je došlo vrijeme za ljetne košarkaške kampove.  Onaj tradicionalni koji organizira košarkaška akademija Mrav u međimurskim Termama Sveti Martin ove će se godine održati od 01. do 08. srpnja. Kamp se održava za košarkaše akademije Mrav rođene od 2007. do 2012. Godine. S djecom će raditi treneri akademije te gosti kampa, treneri, igrači i sportaši.  Prošle godine gosti kampa bili su Mario Hezonja, Krunoslav Simon i Jan Palokaj.