Pobjeda protiv GKK Šibenik u drugoj utakmici JPKL turnir

Podijeli

U drugoj utakmici JPKL turnira u Šibeniku, predkadeti akademije odigrali su utakmicu protiv vršnjaka GKK Šibenik i upisali osmu pobjedu u JPKL.
Osvrt trenera Tomislava Milkovića na utakmicu: “Prije svega čestitao bih ekipi Šibenke na odličnoj utakmici. Igrali smo s njima prijateljsku utakmicu u devetom mjesecu i poznajemo ih kako rade i kako igraju i znali smo da su odlična ekipa. 
Nakon jučerašnjeg dana dao sam djeci naglasak da danas moramo ući svježi u utakmicu jer Šibenik igra jako lijepo i brzo i da ih ne smijemo niti u jednom trenu podcijeniti bez obzira što tablica pokazuje drugačije. Čestitao bih svojim igračima koji su na kraju izvukli jednu jako bitnu utakmicu za nas.’
Mravi ulaze bolje u susret, međutim Šibenčani uspostavljaju svoju igru, prvenstveno odličnom obranom te brzim kontrama uzvraćaju na najbolji način +7 (16-23). Dobra igra u nastavku s obje strane, obje ekipe uspostavljaju dobar napad i obranu, igra se koš na koš. Na veliki odmor se odlazi pri blagom vodstvu Šibenčana (28-32).

U posljednju četvrtinu Mravi ulaze agresivnije te prelaze u vodstvo 55-54. Mijenjala su se vodstva u posljednjih 5 minuta te se ušlo u infarktnu završnicu u kojoj su Mravite odnijeli pobjedu pri rezultatu 70-61.

Povezane novosti

KAMP KOŠARKAŠKE AKADEMIJE MRAV

Kao i svake godine košarkaška akademija Mrav organizira svoj kamp. I ove godine kamp je u Toplicama Svet Martin na Muri, od 28.lipnja do 05.srpnja