Košarkaška akademija Mrav domaćin turnira JPK

Podijeli

U drugomu utakmici turnira JPKL momčad pred kadeta odigrala je utakmicu protiv KK Grafičara i upisala još jednu uvjerljivu pobjedu.
KK Grafičar – Košarkaška akademija Mrav 63:109 ( 17:34, 10:24, 14:17, 22:34)

“Nakon današnje utakmice protiv gostiju iz Ludbrega upisali smo još jednu pobjedu. nastavljamo u ritmu u kojem smo startali JPKL. Čestitke Grafičaru na odličnoj igri, na fer i korektnoj borbi. Svi su ostali zdravi i nitko se nije povrijedio što je najbitnije. Sretno Osijeku, Ciboni i Grafičaru u daljnjem natjecanju. Očekuje nas turnir u Šibeniku gdje se nadamo da ćemo uspijeti ponoviti ovakve rezultate”, rekao je nakon utakmice trener predkadetske momčadi akademije Tomislav Milković.
Slijedeći turnir JPKL je u Šibeniku od 26. i 27. 03.2022. 

Povezane novosti

Kreće tradicionalni kamp košarkaške akademije Mrav

Kako je došao kraj školske godine, tako je došlo vrijeme za ljetne košarkaške kampove.  Onaj tradicionalni koji organizira košarkaška akademija Mrav u međimurskim Termama Sveti Martin ove će se godine održati od 01. do 08. srpnja. Kamp se održava za košarkaše akademije Mrav rođene od 2007. do 2012. Godine. S djecom će raditi treneri akademije te gosti kampa, treneri, igrači i sportaši.  Prošle godine gosti kampa bili su Mario Hezonja, Krunoslav Simon i Jan Palokaj.