Košarkaška akademija Mrav organizirala je turnir JPKL

Podijeli

Košarkaška akademija Mrav, 12 i 13 ožuljka organizirala je turnir JPKL na kojem su sudjelovale momčadi: KK Vrijednosnice (Osijek), KK Grafičar (Ludbreg) i KK Cibona (Zagreb). U prvoj utakmici turnira predkadeti akademije Mrav odigrali su utakmicu protiv KK Vrijednosica iz Osijeka.
Košarkaški klub Vrijednosnice, Osijek –  Košarkaška akademija Mrav, Zagreb53-98 (7: 29, 18:23, 12:28, 16:18)


Nakon utakmice, trener predkadetske momčadi akademije Mrav Tomislav Milković dao je kratki osvrt na igru momčadi:Danas smo bili domaćini. Otvorili smo turnir kao domaćini. Nama su došli ekipe iz Osijeka i iz Grafičara, tu Cibona kao 4. ekipa kao Zagrebačka ekipa na turniru. Nadam se da smo bili dobri domaćini, da pokažemo kako uvjete imamo u kojim uvjetima radimo. Turnir smo otvorili naš domaći sa pobjedom i nadamo se sutra ćemo nastaviti u tom ritmu.

Povezane novosti

Kreće tradicionalni kamp košarkaške akademije Mrav

Kako je došao kraj školske godine, tako je došlo vrijeme za ljetne košarkaške kampove.  Onaj tradicionalni koji organizira košarkaška akademija Mrav u međimurskim Termama Sveti Martin ove će se godine održati od 01. do 08. srpnja. Kamp se održava za košarkaše akademije Mrav rođene od 2007. do 2012. Godine. S djecom će raditi treneri akademije te gosti kampa, treneri, igrači i sportaši.  Prošle godine gosti kampa bili su Mario Hezonja, Krunoslav Simon i Jan Palokaj.