KK Varteks i Košarkaška akademija Mrav održali ogledni trening

Podijeli

Košarkaški klub Varteks u suradnji s Košarkaškom akademijom Mrav iz Zagreba ovaj vikend su u Varaždinu održali ogledni trening za mlade košarkaše.

Trening dječaka za 2007/08/09. godište vodili su treneri Andrej Tesla i Nikola Garma, dok je trening za dječake rođene 2010/11/12/13. godište održao Krešimir Bilić.

Treneri KK Varteks i mladi košarkaši zadovoljni su organizacijom i stečenim znanjima i vještinama koje će koristiti na budućim treninzima. Treneri KK Varteksa prezuzet će od Akademije Mrav program rada za mlađe dobne kategorije, koji su izradili treneri akademije s dugogodišnjim iskustvom. Slijedeće okupljanje svih sudionika akademije Mrav planira se za mjesec dana u Zagrebu, zatim u Pazinu.

Košarkaški klub Varteks vrši upise u školu košarke dječaka osnovnoškolskog uzrasta. Svi zainteresirani mogu se javiti na mobitel 092/335-6241 ili na e-mail kosarkaski.klub.varteks@gmail.com.

Povezane novosti

I KOLO KADETSKE LIGE 

U prvom kolu MKHRLC kadet su upisali prvu pobjedu. Prvo kolo je donijelo utakmicu protiv tradicionalno nezgodno protivnika, KK Medveščak.  I. KADETSKA LIGA (A), 1.