Košarka i šah

Podijeli

Kosarkaskak akademija Mrav u suradnji sa Veslačkim savezom Zagreba, OŠ Središće, Humana Nova i šahovskim velemajstorom Alojzije Jankovićem organizirala je invent košarke i šaha u Zagrebu 22.12.2022.Svrha inventa bila je promocija sporta, spajanje košarkaške igre i najraširenije igre na ploči na svijetu. Šahovski velemajstor Alojzije Janković odigrao je simultanku protiv sportaša, osoba iz javnog života, učenika i profesora OŠ Središće i prolaznika košarkaške akademije Mrav.Na inventu su prisustvovali:Damir Sinković, Iva Ciglar Brkić, Danko Cvjetičanin, Klaudija Klikovac, Marko Tomas, Damjan Liska, Robert Šola, Dubravko Šimenc, Zdravko Marić, Damir Matijević, Nevenka Mravlinčić, Ivan Božić…, učenici i profesori i učenici OŠ Stedišće i igrači U13, U15, U17 i U19 momčadi košarkaške akademije Mrav.

Nakon odigrane simultanka nastavilo se dužrnjre na košarkaškom terenu i odmjeravanje košarkaških vještina između ihrača košarkaške akademije Mrav i sudionika simultanke.
Rezultati u ovom slučaju nisu bitni, ono što je nama bitno je da su se svi sudionici inevnta zabavili, družili i stekli nova iskustva. 
Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u inventu košarke i šaha. 

Povezane novosti

KAMP KOŠARKAŠKE AKADEMIJE MRAV

Kao i svake godine košarkaška akademija Mrav organizira svoj kamp. I ove godine kamp je u Toplicama Svet Martin na Muri, od 28.lipnja do 05.srpnja