KK Varteks i Košarkaška akademija Mrav održali ogledni trening

Podijeli

Košarkaški klub Varteks u suradnji s Košarkaškom akademijom Mrav iz Zagreba ovaj vikend su u Varaždinu održali ogledni trening za mlade košarkaše.

Trening dječaka za 2007/08/09. godište vodili su treneri Andrej Tesla i Nikola Garma, dok je trening za dječake rođene 2010/11/12/13. godište održao Krešimir Bilić.

Treneri KK Varteks i mladi košarkaši zadovoljni su organizacijom i stečenim znanjima i vještinama koje će koristiti na budućim treninzima. Treneri KK Varteksa prezuzet će od Akademije Mrav program rada za mlađe dobne kategorije, koji su izradili treneri akademije s dugogodišnjim iskustvom. Slijedeće okupljanje svih sudionika akademije Mrav planira se za mjesec dana u Zagrebu, zatim u Pazinu.

Košarkaški klub Varteks vrši upise u školu košarke dječaka osnovnoškolskog uzrasta. Svi zainteresirani mogu se javiti na mobitel 092/335-6241 ili na e-mail kosarkaski.klub.varteks@gmail.com.

Povezane novosti

Kreće tradicionalni kamp košarkaške akademije Mrav

Kako je došao kraj školske godine, tako je došlo vrijeme za ljetne košarkaške kampove.  Onaj tradicionalni koji organizira košarkaška akademija Mrav u međimurskim Termama Sveti Martin ove će se godine održati od 01. do 08. srpnja. Kamp se održava za košarkaše akademije Mrav rođene od 2007. do 2012. Godine. S djecom će raditi treneri akademije te gosti kampa, treneri, igrači i sportaši.  Prošle godine gosti kampa bili su Mario Hezonja, Krunoslav Simon i Jan Palokaj.